Πικάντικο Κοτόπουλο Κατσιατόρε

2 Μερίδες
Print
Healthy food

Μία αγαπημένη συνταγή της Νότιας Ιταλίας

Συστατικά:

2 στήθη κοτόπουλο κομμένα στη μέση, χωρίς κόκαλα και πέτσα
Αλάτι και πιπέρι για τη γεύση
1/2 κόκκινο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
6 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
1 κουταλιά της σούπας κάπαρη
2 κουταλιές της σούπας φρέσκος ​​βασιλικός ή 2 κουταλάκια του γλυκού αποξηραμένος βασιλικός
1/2 κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένες νιφάδες τσίλι κόκκινο
400g κονσέρβα ντομάτας
2 κόκκινες πιπεριές, ψιλοκομμένες

Οδηγίες:

Αλατοπιπερώστε το κοτόπουλο. Ψεκάστε ένα μεγάλο τηγάνι με σπρέι μαγειρέματος και μαγειρέψτε το κοτόπουλο σε μέτρια φωτιά για 3 λεπτά από κάθε πλευρά μέχρι να σκουρύνει το χρώμα του.

Μεταφέρετε το κοτόπουλο σε ένα πιάτο και αφήστε το στην άκρη. Προσθέστε τα υπόλοιπα υλικά στην κατσαρόλα και σιγοβράστε για 10 λεπτά. Τοποθετήστε και πάλι το κοτόπουλο και τους χυμούς του στην κατσαρόλα και τοποθετήστε σάλτσα επάνω στο κοτόπουλο με ένα κουτάλι. Σκεπάστε και σιγοβράστε για επιπλέον 7 λεπτά ή μέχρι το κοτόπουλο να μαλακώσει και να μαγειρευτεί καλά.

Διατροφική Ανάλυση ανά Μερίδα:

 

ΘερμίδεςΠρωτεΐνηΛιπαράΥδατάνθρακες
24230 g3.5 g24 g

Χρησιμοποιείτε τα προϊόντα της Herbalife ως μέρος μίας ισορροπημένης και ποικίλης διατροφής και ενός δραστήριου τρόπου ζωής. Δείτε τις συσκευασίες για οδηγίες χρήσης και μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη δόση. Κρατήστε τα προϊόντα μακριά απο παιδιά.

© Herbalife International of America, Inc.
Δεν επιτρέπεται η ολική ή μερική αναπαραγωγή της συγκεκριμένης σελίδας χωρίς προηγούμενη έγκριση. Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
Όλα τα εμπορικά σήματα και οι εικόνες των προϊόντων που παρουσιάζονται σε αυτή την ηλεκτρονική διεύθυνση αποτελούν ιδιοκτησία της Herbalife International Inc.

Η Herbalife έχει υπογράψει τον Κώδικα Επαγγελματικής Συμπεριφοράς του Συνδέσμου Εταιρειών Απευθείας Πωλήσεων και αποτελεί υπερήφανο Μέλος του:

  • Εμπορικο Και Βιομηχανικο Επιμελητηριο Αθηνων
  • Σύνδεσμος Εταιριών Απευθείας Πωλήσεων
  • FSE
  • IADSA
  • SELDIA
  • WFDSA
el-GR | 20/1/2019 8:30:38 μμ | NAMP2HLASPX01