3 τρόποι να βελτιώσετε την ημέρα σας

Print
3_ways_to_improve_your_day

Πιο υγιεινές επιλογές τροφών

Όταν ξεκινάτε την ημέρα σας με άσκηση, έχετε πολλές πιθανότητες να πραγματοποιήσετε πιο υγιεινές επιλογές τροφών μέσα στην ημέρα. Το πρωί συνήθως αναζητάμε πιο ζαχαρούχες, υψηλές σε λιπαρά και υδατάνθρακες τροφές γιατί πιστεύουμε πως αυτές οι τροφές θα μας ξυπνήσουν.

Κάντε μία άσκηση που θα εκτινάξει την ενέργειά σας

Η φυσική εκτίναξη ενέργειας που θα μας προσφέρει η άσκηση το πρωί, μπορεί να μας γλιτώσει από πολλές θερμίδες που δεν χρειαζόμαστε. Πολλοί με τους οποίους μιλάω μου έχουν πει πως συνειδητά επιλέγουν φρέσκα τρόφιμα μετά την άσκηση τους. Ένα πρόγραμμα άσκησης το πρωί που θα ανεβάσει τους παλμούς σας και την κυκλοφορία του αίματος μπορεί να σας κάνει να νιώσετε πιο συγκεντρωμένοι και θετικοί.

Νικήστε την κίνηση

Εάν χρησιμοποιείτε τα μέσα μεταφοράς για να πάτε στη δουλειά σας τις ώρες αυξημένης κίνησης, σκεφτείτε τη δυνατότητα να γραφτείτε σε ένα γυμναστήριο κοντά στην εργασία σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να χρησιμοποιήσετε τον χρόνο σας πιο αποτελεσματικά αντί να τον σπαταλάτε στην κίνηση. Εάν δεν έχετε τη δυνατότητα να γραφτείτε σε ένα γυμναστήριο, σκεφτείτε το ενδεχόμενο να πηγαίνετε νωρίτερα στην εργασία σας και να κάνετε έναν περίπατο.

Είναι κατανοητό πως κατά την περίοδο του καλοκαιριού είναι πολύ πιο εύκολο να εντάξετε στο πρόγραμμά σας την πρωινή άσκηση καθώς έξω έχει πιο πολύ φως. Κατά τους χειμερινούς μήνες, ομολογουμένως η επιλογή, για αυτό το φθινόπωρο είναι μία καλή περίοδος να ξεκινήσετε τη νέα σας αυτή συνήθεια. Εάν κάνετε την πρωινή άσκησή σας συνήθεια τις επόμενες εβδομάδας, μέχρι να έρθει ο χειμώνας δεν θα θέλετε να σταματήσετε.

Συγγραφέας η Samantha Clayton, AFAA, ISSA. Η Samantha είναι η Διευθύντρια Εκπαίδευσης Fitness στη Herbalife

Χρησιμοποιείτε τα προϊόντα της Herbalife ως μέρος μίας ισορροπημένης και ποικίλης διατροφής και ενός δραστήριου τρόπου ζωής. Δείτε τις συσκευασίες για οδηγίες χρήσης και μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη δόση. Κρατήστε τα προϊόντα μακριά απο παιδιά.

© Herbalife International of America, Inc.
Δεν επιτρέπεται η ολική ή μερική αναπαραγωγή της συγκεκριμένης σελίδας χωρίς προηγούμενη έγκριση. Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
Όλα τα εμπορικά σήματα και οι εικόνες των προϊόντων που παρουσιάζονται σε αυτή την ηλεκτρονική διεύθυνση αποτελούν ιδιοκτησία της Herbalife International Inc.

Η Herbalife έχει υπογράψει τον Κώδικα Επαγγελματικής Συμπεριφοράς του Συνδέσμου Εταιρειών Απευθείας Πωλήσεων και αποτελεί υπερήφανο Μέλος του:

  • Εμπορικο Και Βιομηχανικο Επιμελητηριο Αθηνων
  • Σύνδεσμος Εταιριών Απευθείας Πωλήσεων
  • FSE
  • IADSA
  • SELDIA
  • WFDSA
el-GR | 16/2/2019 12:27:33 πμ | NAMP2HLASPX01