Δοκιμάστε αυτές τις εύκολες συμβολές για ομορφότερη επιδερμίδα

Print
Try-these-easy-tips-for-better-skin

Βεβαιωθείτε ότι πάντα απολαμβάνεται έναν καλό ύπνο.

‘Ενας καλός ύπνος έχει απίστευτα ευεργετικά οφέλη τόσο για το μυαλό όσο και για το σώμα. Εάν στερούμαστε του ύπνου, τότε θα υποφέρουμε από ευερεθιστότητα, επιβράδυνση του λόγου,  από επίπεδη συναισθηματική απόκριση και από ανικανότητα ανταπόκρισης σε πολλαπλά καθήκοντα. Υπάρχουν επίσης μελέτες που συμβουλεύουν ότι η έλλειψη ύπνου μπορεί να επηρεάσει το βάρος μας, την μνήμη και το ανοσοποιητικό μας σύστημα. Να θυμάστε, σε ότι έχει να κάνει με την εμφάνιση, αποκαλείται ως ‘Ύπνος Ομορφιάς’  για κάποιο λόγο.

Όταν δεν κοιμόμαστε αρκετά, τείνουμε να έχουμε αυξημένα επίπεδα στρες στον οργανισμό μας. Όταν παρουσιάζονται αυξημένα επίπεδα στρες, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε φλεγμονή. Όταν μιλάμε για την επιδερμίδα μας, αυτό σημαίνει ότι επιταχύνουμε την διαδικασία της γήρανσης. Η έλλειψη ύπνου μπορεί να χειροτερέψει ορισμένες παθήσεις της επιδερμίδας, όπως η ακμή. Όταν είμαστε κουρασμένοι, η επιδερμίδα μας μοιάζει κουρασμένη. Μπορεί να φαίνεται αφυδατωμένη, να έχει χάσει τη νεανική λάμψη και να είναι θαμπή. Να θυμάστε, ο ύπνος χαλαρώνει τους μύες του προσώπου, και αυτό είναι θετικό γιατί μπορεί να βοηθήσει στη λείανση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων που μπορεί να έχουμε. Ένα καλός ύπνος το βράδυ μας επιτρέπει να ξυπνάμε και να νιώθουμε αλλά και να δείχνουμε ανανεωμένοι. Οπότε, για το καλό της συνολικής υγείας και της εμφάνισης, προσπαθήστε πάντα να έχετε έναν καλό βραδινό ύπνο.

Εφαρμόστε ενυδατική κρέμα σε πρόσωπο και σώμα καθημερινά.

Πρόκειται για μία εύκολη απόφαση και τα οφέλη θα είναι εντυπωσιακά. Μόλις βγείτε από το ντουζ ή το μπάνιο, αφιερώστε ένα λεπτό για να εφαρμόσετε την ενυδατική σας από την κορυφή έως τα νύχια. Κάντε το όσο το δέρμα σας είναι ακόμη νωπό ώστε να σφραγίσει την φυσική υγρασία της επιδερμίδας σας. Οι ενυδατικές κρέμες και οι κρέμες σώματος είναι πραγματικά σπουδαίες για την επιδερμίδα σας. Η επιδερμίδα σας θα νιώσει καλύτερα και συνολικά θα έχει καλύτερη όψη.

Η ξηρή, η λεπτή ή η σταχτώδης επιδερμίδα δεν δίνουν πάντα την αίσθηση της νεότητας ή της υγείας. Υπάρχουν τόσοι πολλοί παράγοντες που μπορεί να ξηράνουν την επιδερμίδα σας -  μακράς διάρκειας ζεστά μπάνια, η χρήση σκληρών σαπουνιών και ακόμη και ο καιρός μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την επιδερμίδα μας. Αφιερώνοντας ένα λεπτό την ημέρα για να ανανεώσετε την επιδερμίδα σας με την απαραίτητη ενυδάτωση, μπορεί να βελτιώσει ευρέως την αίσθηση της επιδερμίδας. Και να θυμάστε, όταν είστε έξω, μία ενυδατική με δείκτη προστασίας SPF 30 με αντηλιακή προστασία UVA και UVB είναι σημαντική για την φύλαξη της επιδερμίδας από τις επιβλαβείς ακτίνες του ήλιου. Οπότε, εφαρμόστε την ενυδατική στα πόδια, στα χέρια, στους αγκώνες και ιδιαιτέρως στο πρόσωπο για μία αλλαγή με την Νέα Χρονιά που θα λατρέψετε!

Σταματήστε τις κακές συνήθειες στο βωμό της ομορφιάς.

Πολλοί άνθρωποι θεωρούν τη Νέα Χρονιά ως την ιδανική στιγμή να σταματήσουν τις κακές συνήθειες – η έλλειψη άσκησης και η κατανάλωση πολλών πρόχειρων φαγητών φαίνεται να είναι συνήθειες που πολλοί άνθρωποι θα ήθελαν να ξεφορτωθούν. Αυτές οι συνήθειες μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά την εμφάνιση, ιδιαίτερα της επιδερμίδας. Άρα, εάν μπορείτε να τις σταματήσετε για το καλό τόσο της συνολικής υγείας όσο και της εμφάνισης, πιθανότατα να καταφέρετε να διατηρήσετε αυτές τις αλλαγές όλο το χρόνο.

Χρησιμοποιείτε τα προϊόντα της Herbalife ως μέρος μίας ισορροπημένης και ποικίλης διατροφής και ενός δραστήριου τρόπου ζωής. Δείτε τις συσκευασίες για οδηγίες χρήσης και μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη δόση. Κρατήστε τα προϊόντα μακριά απο παιδιά.

© Herbalife International of America, Inc.
Δεν επιτρέπεται η ολική ή μερική αναπαραγωγή της συγκεκριμένης σελίδας χωρίς προηγούμενη έγκριση. Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
Όλα τα εμπορικά σήματα και οι εικόνες των προϊόντων που παρουσιάζονται σε αυτή την ηλεκτρονική διεύθυνση αποτελούν ιδιοκτησία της Herbalife International Inc.

Η Herbalife έχει υπογράψει τον Κώδικα Επαγγελματικής Συμπεριφοράς του Συνδέσμου Εταιρειών Απευθείας Πωλήσεων και αποτελεί υπερήφανο Μέλος του:

  • Εμπορικο Και Βιομηχανικο Επιμελητηριο Αθηνων
  • Σύνδεσμος Εταιριών Απευθείας Πωλήσεων
  • FSE
  • IADSA
  • SELDIA
  • WFDSA
el-GR | 20/1/2019 6:59:26 μμ | NAMP2HLASPX01