5 πρωινές συνήθειες ομορφιάς για να ξεκινήσετε την ημέρα σας

Print
5_morning_beauty_habits_to_sta

First up: Οι οργανισμοί μας πρέπει να τροφοδοτούνται σωστά για να ξεκινήσουμε τη μέρα μας με το δεξί και η πρωτεΐνη είναι μία βασική θρεπτική ουσία στο πρωινό μας. Ένα πρωτεϊνούχο πρωινό είναι πιο πιθανό να μας κρατήσει μακρυά από τα ανθυγιεινά σνακ κατά τις πρωινές ώρες, και μας βοηθάει να μην ‘επιτεθούμε’ στο μεσημεριανό μας γεύμα.

Μιλώντας για Αντιοξειδωτικά

Αυτό που χρησιμοποιούμε εξωτερικά στον οργανισμό μας είναι εξίσου σημαντικό με αυτό που καταναλώνουμε. Έτσι, πρέπει να εφαρμόζουμε προϊόντα περιποίησης πλούσια σε αντιοξειδωτικά. Οι ελεύθερες ρίζες βρίσκονται παντού: στην καθημερινή ρύπανση και σε πολλά από τα τρόφιμα που καταναλώνουμε. Ακόμη και τα σώματά μας δημιουργούν ελεύθερες ρίζες. Η εφαρμογή προϊόντων περιποίησης πλούσιων σε αντιοξειδωτικά κάθε πρωί είναι απαραίτητη. Σκεφτείτε το καθαριστικό, το toner, τον ορό και την ενυδατική κρέμα, ακόμα και το αντηλιακό πριν φύγετε από το σπίτι.

H2O is the Way to Go

Γνωρίζετε τη σημασία του νερού και τη διατήρηση του οργανισμού μας ενυδατωμένου, αλλά γνωρίζατε πως το πόσιμο νερό το πρωί είναι εξαιρετικά σημαντικό; Κάθε ώρα που κοιμόμαστε είναι μία ώρα που ο οργανισμός μας δεν λαμβάνει καθόλου νερό. Όταν ξυπνάμε, ο οργανισμός μας χρειάζεται να ενυδατώθει. Όταν είμαστε αφυδατωμένοι, απλά δεν αισθανόμαστε στα καλύτερά μας. Έτσι, κάνουμε πρωινή μας συνήθεια την κατανάλωση ενός μεγάλου ποτηριού νερό μόλις ξυπνάμε. Όχι μόνο θα βοηθήσει να ενυδατωθεί ο οργανισμός μας αλλά θα βοηθήσει επίσης να ξεκινήσουμε την ημέρα μας με τον σωστό τρόπο.

Άσκηση ΠΜ για Ξεκούραση ΜΜ

Εάν μπορείτε να δεσμευθείτε πως θα ασκηθείτε το πρωί, θα αποκομίσετε τα οφέλη κατά το βραδινό ύπνο. Αφιερώστε λίγο χρόνο σε μία έντονη πρωινή βόλτα, για λίγο κολύμπι πριν από την δουλειά ή ακόμα και λίγους γύρους γύρω από τη γειτονιά σας με το ποδήλατό σας. Η άσκηση το πρωί μπορεί να σας βοηθήσει να κοιμηθείτε καλύτερα. Και θυμηθείτε, υπάρχει λόγος που ονομάζεται ύπνος ομορφιάς.

Δεν υπάρχει τίποτα σαν την λάμωη μετά την άσκηση που δίνει μία νεανική, λαμπερή εμφάνιση για να ξεκινήσετε την ημέρα σας. Για τον λόγο αυτό, προσπαθήστε να μην πατήσετε και αύριο την αναβολή στο ξυπνητήρι. Αφήστε το ξυπνητήρι σας σε άλλο δωμάτιο έτσι ώστε να πρέπει να σηκωθείτε από το κρεβάτι για να το σταματήσετε. Ακούγεται σαν βασανιστήριο, έτσι δεν είναι; Αλλά μόλις καταφέρετε να εκτιμήσετε το όφελος, θα χαίρεστε που το κάνετε.

Χρησιμοποιείτε τα προϊόντα της Herbalife ως μέρος μίας ισορροπημένης και ποικίλης διατροφής και ενός δραστήριου τρόπου ζωής. Δείτε τις συσκευασίες για οδηγίες χρήσης και μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη δόση. Κρατήστε τα προϊόντα μακριά απο παιδιά.

© Herbalife International of America, Inc.
Δεν επιτρέπεται η ολική ή μερική αναπαραγωγή της συγκεκριμένης σελίδας χωρίς προηγούμενη έγκριση. Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
Όλα τα εμπορικά σήματα και οι εικόνες των προϊόντων που παρουσιάζονται σε αυτή την ηλεκτρονική διεύθυνση αποτελούν ιδιοκτησία της Herbalife International Inc.

Η Herbalife έχει υπογράψει τον Κώδικα Επαγγελματικής Συμπεριφοράς του Συνδέσμου Εταιρειών Απευθείας Πωλήσεων και αποτελεί υπερήφανο Μέλος του:

  • Εμπορικο Και Βιομηχανικο Επιμελητηριο Αθηνων
  • Σύνδεσμος Εταιριών Απευθείας Πωλήσεων
  • FSE
  • IADSA
  • SELDIA
  • WFDSA
  • CRN-I
el-GR | 16/10/2021 8:54:02 μμ | Zus2phlsb000001