Πως ξεκινάτε την ημέρα σας;

Print
healthybreakfast_articles

Χωρίς πρωινό

Χωρίς θερμίδες, χωρίς θρεπτικά συστατικά, χωρίς πρωτεΐνη.

Η παράλειψη του πρωινού σημαίνει πως ο οργανισμός σας δεν λαμβάνει τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά και υγρά που χρειάζεται για να αποδώσει με τις βασικές του λειτουργίες. Με ορισμένη ενέργεια στις αποθήκες του από το γεύμα της προηγούμενης νύχτας, αυτή η επιπλέον προσπάθεια μπορεί να σας κάνει να νιώθετε κουρασμένοι και εκνευρισμένοι και είναι πολύ πιθανό να αναζητήσετε τροφές με ζάχαρη.

1 muffin και 1 καφές με γάλα*

Μετά από ένα απλό πρωινό βασισμένο στους υδατάνθρακες με σημαντική πρόσληψη θερμίδων, μπορεί να νιώθετε πως έχετε αρκετή ενέργεια αλλά αυτό συνήθως ακολουθείται από απότομη απώλεια ενέργειας, κάνοντας σας να αισθάνεστε κουρασμένοι. Αυτό συνήθως οφείλεται στην έλλειψη των θρεπτικών συστατικών για την ημέρα.

Πρωτεΐνη

Kcal

Υδατάνθρακες

Λιπαρά

Εδώδιμες Ίνες

16.1g

615

72.2g

28.7g

6.6g

2 φέτες άσπρο ψωμί του τοστ με βούτυρο και μαρμελάδα + 1 ποτήρι γάλα*


Το υγιεινό γεύμα είναι το ισορροπημένο γεύμα. Η επιλογή τροφών υψηλής περιεκτικότητας σε εδώδιμες ίνες και το αποβουτυρωμένο γάλα, βελτιώνουν το διατροφικό προφίλ αυτού του πρωινού.

Πρωτεΐνη

Kcal

Υδατάνθρακες

Λιπαρά

Εδώδιμες Ίνες

12.4g

631

72.6g

33.6g

1.2g

1 μπολ δημητριακά και γάλα* + 1 ποτήρι χυμό πορτοκάλι

Η επιλογή ενός φρέσκου χυμού σε σχέση με έναν έτοιμο, μπορεί να σας βοηθήσει να μειώσετε τα επίπεδα της ζάχαρης. Μπορεί να θέλετε να επιλέξετε αποβουτυρωμένο γάλα για να μειώσετε την πρόσληψη λιπαρών.

Πρωτεΐνη

Kcal

Υδατάνθρακες

Λιπαρά

Εδώδιμες Ίνες

10.1g

391

72.3g

6.3g

3.4g

*με ημι-αποβουτυρωμένο γάλα.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ HERBALIFE ΓΙΑ ΥΓΙΕΙΝΟ ΠΡΩΙΝΟ

Πλούσιο σε πρωτεΐνη και μία πηγή 20 βασικών βιταμινών και ιχνοστοιχείων, αυτό το υγιεινό* πρωινό έχει το κατάλληλο μίγμα διατροφικών στοιχείων για να σας προετοιμάσει κατάλληλα:

  • Ελεγχόμενες θερμίδες με μόλις 227Kcal.
  • Εξαιρετική ισορροπία πρωτεΐνη υψηλής ποιότητας, με περισσότερες από 20 απαραίτητες βιταμίνες και ιχνοστοιχεία.
  • Γρήγορο και εύκολο στην παρασκευή του.

Πρωτεΐνη

Kcal

Υδατάνθρακες

Λιπαρά

Εδώδιμες Ίνες

17g

227

22.9g

7g

2.5g

* Substituting one daily meal of an energy restricted diet with a meal replacement contributes to the maintenance of weight after weight loss

* When using Formula 1 meal replacement shakes for the purposes of weight control or weight management, please check carefully the instructions on the product label.

 

 

Είστε έτοιμοι να προκαλέσετε τον εαυτό σας με ένα υγιεινό πρωινό; Ρωτήστε τον δικό σας Ανεξάρτητο Συνεργάτη και ξεκινήστε να νιώθετε τα οφέλη!

Χρησιμοποιείτε τα προϊόντα της Herbalife ως μέρος μίας ισορροπημένης και ποικίλης διατροφής και ενός δραστήριου τρόπου ζωής. Δείτε τις συσκευασίες για οδηγίες χρήσης και μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη δόση. Κρατήστε τα προϊόντα μακριά απο παιδιά.

© Herbalife International of America, Inc.
Δεν επιτρέπεται η ολική ή μερική αναπαραγωγή της συγκεκριμένης σελίδας χωρίς προηγούμενη έγκριση. Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
Όλα τα εμπορικά σήματα και οι εικόνες των προϊόντων που παρουσιάζονται σε αυτή την ηλεκτρονική διεύθυνση αποτελούν ιδιοκτησία της Herbalife International Inc.

Η Herbalife έχει υπογράψει τον Κώδικα Επαγγελματικής Συμπεριφοράς του Συνδέσμου Εταιρειών Απευθείας Πωλήσεων και αποτελεί υπερήφανο Μέλος του:

  • Εμπορικο Και Βιομηχανικο Επιμελητηριο Αθηνων
  • Σύνδεσμος Εταιριών Απευθείας Πωλήσεων
  • FSE
  • IADSA
  • SELDIA
  • WFDSA
el-GR | 20/1/2019 6:58:14 μμ | NAMP2HLASPX01